Zwembad WAVE logo
Wave

Welkom

Welkom bij ons prachtige zwembad! Of je nu op zoek bent naar een plek om te recreƫren, je zwemvaardigheden te verbeteren of gewoon lekker te ontspannen, bij ons ben je aan het juiste adres.

Ons zwembad biedt vrij zwemmen voor zowel volwassenen als kinderen. Hier kun je zwemmen zoals je wilt, of het nu is om baantjes te trekken, te spelen met je kinderen of gewoon lekker te dobberen.

Wij bieden ook recreatief zwemmen aan voor degenen die op zoek zijn naar een meer ontspannen zwemervaring. Hier kun je rustig baantjes trekken terwijl je geniet van de prachtige omgeving.

Onze zwemlesprogramma's zijn speciaal ontworpen om zowel kinderen als volwassenen de juiste zwemvaardigheden te leren. Onze gekwalificeerde instructeurs zullen je helpen om je zwemvaardigheden te verbeteren, zodat je zelfverzekerd kunt zwemmen in elk zwembad.

We bieden ook abonnementen aan voor onze reguliere bezoekers. Met een abonnement krijg je toegang tot ons zwembad voor een vastgestelde periode tegen een gereduceerde prijs.

Kom vandaag nog langs en ontdek alles wat ons prachtige zwembad te bieden heeft!

Onze activiteiten

Zwem ABC

Bij Zwembad WAVE kun je zwemlessen volgen voor zowel kinderen als volwassenen. Meld je vandaag nog aan voor onze zwemlessen en versterk je zelfvertrouwen in het water!

Meer informatie
Banen zwemmen

Lees hier alles over banenzwemmen bij het Zwembad WAVE, de kosten en eventuele speciale voorwaarden. Of boek direct je dag en tijd!

Meer informatie
Activiteiten

WAVE is een zwembad waar je kunt ontspannen en deelnemen aan verschillende zwemactiviteiten. Kijk hier welke activiteiten Zwembad WAVE Biedt.

Meer informatie
Recreatief zwemmen

Kijk hier voor meer informatie over Recreatief zwemmen bij Zwembad WAVE en de faciliteiten.

Meer informatie
Verhuur

Informatie over beschikbare opties van het afhuren van het zwembad. Zwembad WAVE biedt diverse arrangementen bij het afhuren van het zwembad.

Meer informatie
Abonnement / rittenkaart

Maak deel uit van onze zwemgemeenschap en koop nu uw abonnement of rittenkaart! Bekijk onze aanbiedingen en kies vandaag nog voor jouw ideale optie.

Meer informatie